Wij leveren in Antwerpen, Brussel én Gent met de fiets

De afgelopen maanden kregen we enorm veel vragen naar leveringen aan huis, zeker sinds de lockdown in maart. Toen fietste ik zelf rond om al jullie leveringen in groot Gent aan huis te leveren.

UPDATE: Wij leveren in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Italië en Oostenrijk (lees meer).
Vanaf nu werken we samen met Cargo Vélo. Dit Gents bedrijf levert je favoriete wijn aan huis met de fiets. Op die manier kiezen we voor een 100% duurzame levering van onze wijnen in stedelijk gebieden in Vlaanderen. We blijven vasthouden aan onze persoonlijke aanpak, dus het gaat hier niet over ‘next day’-leveringen. Cargo Vélo staat voor een ’slow but focused’-aanpak, waarin we ons helemaal kunnen vinden. Bestellingen worden doorheen de week opgespaard, en dan gebundeld uitgereden en geleverd op vrijdag en/of zaterdag in Antwerpen, Brussel en Gent. 
De postcodes die op dit moment worden beleverd zijn: 10XX, 1210, 2000, 2018, 2060, 2600, 2140, 2020, 2050, 2100, 9000, 9040, 9050, 9030 en 9032 (uitgezonderd havengebied Gent). Valt je leveringsadres buiten deze postcodes, dan zetten met veel plezier je bestelling voor jou klaar en kan je ze ophalen in de winkel. Je kan natuurlijk ook nog steeds naar de winkel komen en ter plaatse een fles of pakket kopen.

Voor de levering bedraagt de prijs 4,50 euro tot en met 6 flessen. Vanaf 7 flessen bedraagt de prijs 9,00 euro. Vanaf 13 flessen 13,50 euro. Enzovoort… 

De wijn wordt binnen maximum 10 dagen aan je deur geleverd, op vrijdag of zaterdag. Indien je niet thuis bent kan de bestelling op een veilige plaats worden achtergelaten of bij je buren worden geleverd. Heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via info@evingent.be

Hou de moed erin, drink een wijntje in je kot, en blijf positief. We kijken er naar uit om jullie hopelijk midden november terug te mogen verwelkomen in de bar! 


Veel liefs, 
Eva

Deel uw mening